Sala Gallery – unde clasicul si modernul se impletesc armonios

Descoperă palatul

Sala Gallery

Sala Gallery este decorată cu piese de mobilier statement, din portofoliul Noblesse Group. Se remarcă oglinda în stil clasic cu finisaj antichizat, bufetul, aplicele și masa cu scaunele în stil modern și candelabrul în stil neo-clasic.

Atunci când vine vorba de organizarea evenimentelor în București, Palatul Noblesse oferă, pe lângă un cadru versatil, o paletă completă de servicii precum: turul organizat al palatului, event manager dedicat evenimentului, design de eveniment, valet parking, catering, servicii de entertainment și multe altele.

Primul contact vizual pe care vizitatorii noștri îl au atunci când ajung la Palatul Noblesse este cu Sala Gallery.

Sala Gallery este îmbinarea perfectă într modern și clasic. Tablourile expuse în această sală completează designul interior, oferind un touch autentic spațiului special creat pentru organizare de evenimente. 

Operele de artă din această încăpere sunt semnate de artiști români contemporani, pe care Palatul Noblesse împreună cu Fusion Arts by Noblesse Group îi susțin și promovează în cadrul evenimentelor și proiectelor de design interior.

Atunci când vine vorba de organizare de evenimente în București, Palatul Noblesse oferă, pe lângă un cadru versatil, o paleta completa de servicii precum: turul organizat al palatului, event manager dedicat evenimentului, design de eveniment, valet parking, catering, servicii de entertainment si multe altele. De asemenea, organizam evenimente din cele mai diverse, de la expozitii si targuri de arta, la evenimente private si corporate, dar si evenimente in scop caritabil.

O sala decorata in stil eclectic precum sala Gallery, oferta cadre inedite pasionatilor de fotografie sau, pur si simplu, celor care isi doresc o sedinta foto memorabila.

De mai bine de 6 ani, reusim sa cream experiente si momente deosebite, pentru fiecare client in parte, fie ca vorbim despre artisti, designeri, antreprenori sau clienti corporate. Excelam in organizare evenimente in Bucuresti, iar martuie ne stau testimoniale care s-au bucurat de universal Noblesse

Special Moments That Live Forever