Holul central

Descoperă palatul

Holul Central

Un hol prin definiție este un spațiu de trecere, dar în acest caz ar trebui schimbată definiția și data o altă importanță acestui cuvânt, pentru că la Palatul Noblesse acesta este locul care face introducerea într-un univers de poveste.

Un medalion din marmură, o îmbinare perfectă de forme și culori, asemenea unui covor prețios este primul lucru care captează privirea vizitatorului. Medalionul de marmură este o creație desăvârșită  de diferite îmbinări de pietre naturale, forme și culori, utilizându-se peste 3500 de bucăti  și 6 tipuri de marmură, tăiate perfect după conturul desenelor  prin tehnica water jet.

Din holul central, la dreapta și la stânga se pătrunde în alte două săli, amenajate de designeri talentați cu piese de mobilier de lux, iar în față se deschide un nou univers care trebuie descoperit de către vizitatorul uimit de tot acest ambient.

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace  este un loc în care arta și personificarea ei își fac simțită prezența încă de la intrare. Două tablouri mari, în dreapta și în stanga holului, pictate special pentru acest spațiu și reprezentând alegorii ale picturii și teatrului, îmbracă pereții până sus.

Special Moments That Live Forever