Demisol

In timp ce parterul Palatului Noblesse prezinta o lume mirifica, ce este caracterizata de un stil clasic, demisolul este  caracterizat de un stil industrial  cu accente design, in antiteza cu restul locului. La demisol au fost amenajate birourile Group-ului Noblesse, un brand nascut din pasiune si iubirea de frumos , din care fac parte  Studio Insign – biroul de arhitectura si design de  interior , show room-ul  Noblesse interiors , Centrul de Arta si Evenimente -Palatul Noblesse si Asociatia Culturala Noblesse.

Dar amenajarea acestora nu a insemnat doar realizarea conceptelor de design si amenajare interioara. Activitatile au fost mult mai complexe si laborioase, demisolul fiind recladit astfel incat sa devina mai spatios, mai inalt si consolidat pentru a oferi confort si protectie impotriva umiditatii si sa fie trainic multi ani de acum incolo. Astfel, s-au facut sapaturi pentru adancirea podelelor, s-au adaugat straturi de protectie, instalatii termice de incalzire prin pardoseala si placari cu ceramica cu pattern-uri originale. Tavanele au capatat si ele o noua infatisare, fiind reconstruite complet si apoi izolate cu polistiren, sa tina de cald . Prin contrast, peretii au pastrat caramida originala ce degaja atmosfera nobila, impregnata de istorie a Palatului Noblesse.

Bucatile de caramida au fost curatate individual si reimprospatate cu un lac special incolor pentru a le conferi un plus de protectie si farmec. Dincolo de respectul fata de autenticitatea cladirii, arhitectii Studio Insign si Noblesse Interiors au mentinut aceasta optiune si pentru design, pentru a defini un stil industrial vintage cu accente moderne.

In plus, peretii au fost consolidati si intariti cu plasa metalica si beton, trainci sa fie pentru secolele viitoare.  Asa cum se intampla cand e vorba de o cladire veche, aici au fost descoperite si alte incaperi ascunse, de mult uitate, acoperite cu pamant. Birourile intregii echipe Noblesse Group reintregesc cu un fler deosebit pentru design si multa creativitate, spiritul cladirii, dar si al persoanelor ce fac parte din ea in prezent. Acestea sunt confortabile, pline de personalitate si creeaza un spatiu care respira istorie, fantezie, creatie, arta si design.

Mai mult, toate produsele – corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, placile de gresie provin de la unii dintre cei mai mari si renumiti producatori de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul  Noblesse Interiors, lider in amenajarile interioare.

Amenajarea acestor birouri a avut ecouri si peste hotare, fiind inscrisa in faza finala a competitiei International Architecture and Design Awards 2014 din Marea Britanie si castigand premiul The Most Office by CBRE in 2016.

Trimite solicitare

*toate campurile sunt obligatorii