Fusion Arts Fair – New Beginnings se va desfășura la Palatul Noblesse, în perioada 20 – 21 mai 2023

Așa cum v-am obișnuit, și anul acesta, Fuison Arts Fair va transforma Palatul Noblesse într-un hot spot al artelor și industriilor creative. Ajuns la ediția cu numărul șapte, evenimentul de anul acesta se va desfășura sub semnul noilor începuturi și va reuni peste 50 de artiști debutanți.

Fusion Arts Fair

Fusion Arts Fair – New Beginnings crează un mix cultural eterogen, ce va aduce în fața iubitorilor de artă lucrării din domeniile picturii, sculpturii, textile, ceramică, fotografie, design de produs, grafică, alături de lansări de carte, concerte live, improvizații de teatru și multe alte surprize.

Fusion Arts Fair – New Beginnings oferă artiștilor un spațiu neconvențional în care să-și prezinte lucrările și cuprinde totodată evenimente special gândite pentru a le asigura vizibilitatea. Între 20 și 21 mai, se desfășoară Fusion Arts Fair, cuprinzând lucrări din domenii artistice diferite pentru a promova arta și design-ul românesc.

Fusion Arts Fair – New Beginnings este un proiect dezvoltat și susținut de Palatul Noblesse și Noblesse Group. Prin acest proiect ne-am propus să promovăm cultura urbană, aducând aproape de public, artiștii din diferite domenii.

Programul va fi anunțat în curând.

Intrare este liberă!

Fusion Arts Fair – eveniment satelit în cadrul Romanian Design Week

Anul acesta, Fusion Arts Fair – New Beginnings este eveniment satelit în cadrul Romanian Design Week, iar Palatul Noblesse face parte din circuitul Design Go.

Pentru orice informație suplimentară, vă rugăm să ne contactați în scris, pe adresa de email: [email protected].

De asemenea, pentru a fi la curent cu toate noutățile, pentru a afla programul complet și pentru a face cunoștință cu artiștii care vor expune în cadrul Fusion Arts Fair, ne puteți urmării pe paginile de Facebook și Instagram dedicate Fusion Arts.

Despre Fusion Arts

Fusion Arts Agency este agenția de artă, parte a Noblesse Group, ce și-a propus încă de la început să promoveze arta și artiștii români. Fusion Arts Agency contribuie activ la dezvoltarea carierei artistice și valorificarea creațiilor artiștilor aflați în portofoliu.

Fusion Arts Agency oferă artiștilor o platformă online de expunere a lucrărilor lor: www.fusionarts.ro. De asemenea, operele artiștilor sunt aduse în fața iubitorilor de artă prin organizează lunar a unor expoziții de artă, în cadrul Palatului Noblesse. Prin proiectele de design interior ale Noblesse Group, lucrările acestor artiști sunt integrate în diferite proiecte rezidențiale, hoteluri, birouri, etc.

Fusion Arts joacă un rol important în promovarea și dezvoltarea artei contemporane în România, sprijină tinerii artiști să își dezvolte propriul stil și să își găsească locul în lumea artei, iar acest lucru contribuie la diversificarea și îmbogățirea patrimoniului cultural al țării.

Despre Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este una dintre clădirile impresionante ale Bucureștiului, fiind cunoscut pentru arhitectura sa deosebită și istoria bogată. Construită în anul 1881, de către celebrul architect Alexandru Săvulescu, acestă clădire are o istorie impresionantă, de la înflorire, la decădere și la salvarea adusă în 2015 de familia Preda. După un proces complex de consolidare și restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea a devint, începând cu 2015, unul dintre cele mai importante centre de design și artă, evenimente și cultură din Europa.

Prin implicarea sa în organizarea de expoziții de artă, Palatul Noblesse contribuie la promovarea culturii și artei în România și încurajează dezvoltarea și promovarea tinerilor artiști.

Despre Noblesse Group

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională.

Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii, precum Boutique Award, în cadrul „The Most Office”, pentru proiectul birouri Noblesse Group. În 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine, iar pentru rezultatele excepționale obținute în inovație prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelență în inovație în design interior”, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experiență vastă și un portofoliu generos cu proiecte diverse, în care se regăsesc restaurări ale clădirilor de patrimoniu, amenajări interioare pentru hoteluri, restaurante, spații publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare și restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăziunul dintre cele mai importante centre de design și artă, evenimente și cultură din Europa.

Partajeaza acest articol