Back to the future, mai 2022

Pentru evenimentul ”Back to the future”, ce a avut loc în 25 și 26 mai, Palatul Noblesse s-a dovedit a fi alegerea perfectă. Într-un cadru plin de istorie, un eveniment al viitorului s-a desfășurat impecabil, aducând împreună oameni de afaceri români și străini. În cadrul acestui eveniment au avut loc o serie de alte evenimente: lansarea unei agenții imobiliare, discuții private, o cină de gală, o conferință și un garden party.

”Back to the futer” a fost unul dintre cele mai importante evenimente de real estate, în cadrul căruia compania imobiliară românească, Blitz România și-a dat mâna cu Element X, tot o companie românească de private equity și brokeraj, pentru a lansa divizia de brokeraj pentru Dubai, dar și noua prezență Xclusiverse, versiunea Metaverse pentru piața activelor financiare și a activelor din Real Estate. În cea de a doua zi, antreprenoarea Daniela Marișcu, co-fondatoarea Element X, a facilitat dialogul între antreprenorii români cu impact în mediul de afaceri românesc și antreprenori importanți din Orientul Mijlociu. Această conferință se dorește a devini o constantă, care să unească mediile de afaceri din România și Orientul Mijlociu, prin dialoguri despre impactul evoluției tehnologice, precum și prin alinierea la inovațiile din tenologie, a mediilor de afaceri și a antreprenorilor.

Palatul Noblesse s-a dovedit a fi alegerea perfectă pentru acest eveniment, fiind un loc versatil care se poate adapta ușor cerințelor fiecărui partener. În prima zi a evenimentului, conferința de presă prin care Blitz România a avut dubla lansare de mai sus, a fost găzduită în grandioasa sala Baroque. Aici, trecutul și prezentul și-au dat mâna, pentru a impresiona pe deplin audiența prezentă la conferința de presă. După această conferință, participanții s-au bucurat de un prânz delicios, atent pregătit de partenerul nostru Pastel Lab. Evenimentul a continuat cu o serie de dialoguri private între oamenii de afaceri români și cei din Orientul Mijlociu, sălile aflate la etajul Palatului Noblesse fiind potrivite pentru acest gen de discuții.

Ziua s-a încheiat cu o spectaculoasă cină de gală, pe care am pregătit-o cu grijă în grădina Palatului Noblesse, o oază de liniște, înconjurată de verdeață și aer proaspăt. Invitații, vizibil impresionați de aranjamentul prețios al mesei, au savurat cu plăcere preparate rafinate: terină de foie gras cu dulceață de smochine, cochilii Sain Jacks cu sos de șampanie și anghinare prăjită, mușchi de vită și escalop de foie gras și multe altele.

În cea de a doua zi, a avut loc conferința ”Back to the future”, în cadrul căreia Diana Marișcu a moderat discuțiile dintre antreprenorii români și cei din Orientul Mijlociu. Pentru această conferință am amenajat frumos grădina Palatului Noblesse, iar oaspeții s-au bucurat pe rând de un mic dejun energizant, de un prânz delicios, iar seara, încheiată cu un garden party, a adus în fața oaspeților un bufet cu preparate rafinate, cocktail-uri clasicie și deserturi vesele.