Palatul Noblesse – locul ideal pentru orice tip de eveniment media

Filmarile, sedintele foto, emisiunile, spot-urile publicitare, concertele si spectacolele sunt putine dintre evenimentele media ce au luat cu asalt secolul 21. Astfel, acest tip de eveniment este din ce in ce mai raspandit, mai ales in aceste vremuri in care tehnologia si industria mass-media avanseaza in fiecare zi tot mai mult. Intr-o lume atat de dezvoltata, trebuie sa recunoastem, ca este din ce in ce mai greu sa gasesti originalitate.

De aceea, vino sa redescoperi moduri unice prin care sa dai un plus de originalitate evenimentelor tale media, la Palatul Noblesse!

Palatul Noblesse este o cladire istorica, construita in secolul 19, care si in ziua de azi ramane una dintre cele mai impresionante palate din Bucuresti. Cu un aer de lux si rafinament pur, acesta este o locatie versatila pentru orice tip de eveniment media! Astfel, constrastul dintre cerintele industriei media din ziua de azi, impreuna cu unicitatea arhitecturii palatului ofera o experienta complet diferita.

De la videoclipuri pentru Antonia, Ruby, Alexandra Stan sau Inna, pana la sedinte foto pentru noile colectii ale designerilor romani celebri si la minunatul concert al trupei Phoenix, am reusit de fiecare data sa construim un cadru dinamic, rafinat si original.

Pentru evenimentele enumerate mai sus avem special pregatita pentru dumneavoastra Sala Baroque. Predominata de stilul baroque al secolului 17, aceasta sala poate fi inchiriata pentru orice tip de eveniment media: concerte, spectacole, sedinte foto , evenimente mondene, videoclipuri sau chiar filmari pentru emisiuni.

Camera are o suprafata de 45 de mp, cu o iesire pe o terasa tip foyer, cu suprafata de 12 mp. De asemenea, dispune de sonorizare si retroproiector si comunica cu alte 2 camere dreapta-stanga.

Da un plus de eleganta, rafinament si unicitate evenimentului tau, surprinde-ti prietenii si organizeaza urmatorul eveniment media la Palatul Noblesse!

Pentru progamari trimite un e-mail la adresa [email protected] sau contacteaza-ne la numarul 0749.232.311.

Partajeaza acest articol