Evenimente de networking la Palatul Noblesse

Cu toate acestea, este dificil sa iesim intotdeauna din aria noastra de confort si alegem ca la evenimentele de networking sa ne petrecem timpul alaturi de cunoscuti. Insa oportunitatile cresc odata cu numarul de persoane noi intalnite. Curajul apare odata cu un plan bine structurat care te va ajuta sa iesi in evidenta si sa intalnesti persoanele cheie pentru business-ul tau.

Nu este destul sa impartim carti de vizita sau sa participam la cat mai multe evenimente de networking. In spate trebuie sa existe o strategie. Este important sa constientizam ca evenimentele de networking aduc un beneficiu pentru toti participantii. Esti prezent pentru a-ti prezenta ideile si in acelasi timp de a oferi la randul tau informatie de calitate. Este un schimb de cunostinte, de experienta.

Atunci cand vine vorba de networking tu devi primul brand care trebuie prezentat in fata publicului. Iar prin brand-ul tau personal vei avea ocazia sa promovezi brand-ul afacerii tale intr-o maniera placuta si fara investitie. Incearca sa fii deschis si sa privesti evenimentul ca pe o experienta din care te vei alege cu vizibilitate si informatii de ultima ora de la persoane competente. Este prilejul de a crea noi conexiuni si parteneriate, va puteti familiariza cu tehnologii noi si de a fi in tema cu noile tendinte.

Ganteste-te la ceea ce iti doresti in urmatorii 5 ani. Unde vrei sa ajungi din punct de vedere profesional, care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi si oamenii pe care trebuie sa ii cunosti. Intreaba persoanele pe care le intalnesti despre experienta lor. Afla care sunt insight-urile pe care le-au folosit in cariera lor. Ofera ajutor celor din jurul tau si astfel vei lega conexiuni puternice si vei avea alaturi oameni care vor fi dornici sa te ajute si ei la randul lor.

Evenimentele Palatului Noblesse-Lifestyle Palace iti ofera oportunitatea de a interactiona cu oameni din diverse industrii de activitate, cu care impartasesti aceeași pasiune. Seria “Noble Drinks & Networking” are ca obiectiv atragerea de parteneriate, idei inovative, prietenii si un plus de vizibilitate pentru doritori.

Pentru oportunitati de parteneriat și promovare puteti contacta: [email protected], +40 749 23 23 11.

Partajeaza acest articol