Botez, familia Cotenescu, februarie 2022

Botezul reprezinta un moment unic, atat in viata copilului dar si a parintilor, un eveniment incarcat de emotie si semnificatii. Atat slujba religioasa, cat si petrecerea ce va avea loc dupa, vor ramane in amintirea voastra si a celor aproapiati pentru totdeauna, iar locatiile alese vor juca un rol important in crearea unui eveniment cu adevarat special si memorabil.

Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala, care păstreaza vie eleganța nobilă și farmecul secolului trecut.

Interioarele sale impunătoare și fascinante, amenajate în diverse stiluri și decorate într-o armonie perfectă, vor accentua importanța unui moment atât de special în viața voastră și vor oferi invitaților o experiență cu adevarat unică.

In cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat in detaliu, de la decorarea si amenajarea salilor pana la alegerea meniului de mancare si bauturi conform preferintelor clientilor nostri.


Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email -event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.