Botez familia Voicu, februarie 2022

Botezul este un eveniment cu totul aparte, incarcat de emotie si semnificatii, un moment unic in viata copilului, dar si a parintilor.

Desi in general astfel de petreceri sunt mai restranse, de multe ori se poate intampla ca petrecerea de botez sa capete aceeasi amploare ca si nunta. Organizarea unui botez necesita la fel de multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cazul oricarui alt eveniment.

In cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat in detaliu, de la decorarea si amenajarea salilor pana la alegerea meniului de mancare si bauturi conform preferintelor clientilor nostri.

Palatul Noblesse, o locatie de poveste, pune la dispoziție spatii inedite pentru organizarea de evenimente memorabile chiar in centrul Bucurestiului!

Interioarele sale elegante, imbracate in culori si lumini calde, unde totul este amenajat intr-o armonie perfecta, vor accentua importanta unui moment atat de special cum este botezul. Avand o capacitate de pana la 100 de persoane, Palatul Noblesse poate gazdui evenimente private unice, intime si memorabile, cu iz de poveste.

Pe langa locatia de poveste, un meniu exclusivist si un Event Manager dedicat, Palatul Noblesse va poate pune la dispozitie decoratiuni florale si design personalizat, servicii de: entertainment, foto, video; cat si personal profesionist (hostess, ospatari, bucatar).

 

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email -event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.