Botez,familia Pojar, octombrie 2021

Botezul si nunta sunt doua evenimente cu o importanta aparte in viata oricarui om, momente care vor dainui in amintirea fiecaruia pentru totdeauna.

Botez de poveste, nunta la palat, locatie privata de nunta si botez in Bucuresti, toate cautarile familiei Pojar si-au gasit raspunsul la Palatul Noblesse. Ei si-au dorit o locatia speciala, unde sa celebreze alaturi de familie si prietenii apropiati, atat cununia lor religioasa, cat si botezul fiicei lor.

Din primul moment in care au pasit in interiorul palatului, amandoi au stiut ca acesta este locatia de eveniment la care au visat. Ne-au marturisit sincer, ca interioarele elegante si rafinate ale palatului, imbracate in culori si lumini calde, unde totul este amenajat intr-o armonie perfecta, depasesc cu mult asteptarile lor.

Acestia au optat pentru ajutorul unui specialist in organizare de evenimente, Raxana Onaca, care ne-a ajutat sa personalizam in detaliu petrecerea. Fiecare element, de la alegerea modelului de scaun, decorarea mesei, place carduri si pana la stabilirea meniului si ofertei de bauturi, toate au fost special alese si gandite conform preferintelor lor.

Partenerii nostrii pe partea de catering, Pastel Lab, au impresionat ca de fiecare data prin savoarea si prospetimea preparatelor. Momentele dulci ale serii au fost asigurate de catre Gatto Dolce, iar de aranjamentele florale s-a ocupat cu mare grija si atentie la detalii, Idyllic Events.

 

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email -event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.