Botez, familia Micu, aprilie 2022

Botezul este un eveniment cu totul aparte, incarcat de emotie si semnificatii, un moment unic in viata copilului, dar si a parintilor.

Organizarea unui botez necesita la fel de multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cazul oricarui alt eveniment, iar in cadrul Palatului Noblesse evenimentul tau va fi personalizat in detaliu, de la decorarea si amenajarea salilor pana la alegerea meniului de mancare si bauturi.

Palatul Noblesse, o locatie plina de istorie, cu interioare grandioase si elegante care te transpun in atmosfera vremurilor de alta data, a balurilor sofisticate si a seratelor, este locul ideal pentru evenimente speciale, cu adevarat memorabile.

Familia Micu, si-a dorit pentru botezul baietelului lor, o locatie intima, cu iz de poveste, iar cand au descopit palatul din inima capitalei, au stiut ca este locatia perfecta pentru petrecerea la care visau.

Acestia au optat pe un decor simplu si elegant, unde au predominat nuantele de bej si crem.

Invitatii au fost impresionati atat de frumusetea locatiei cat si de serviciile impecabile de organizare eveniment oferite de echipa Noblesse.

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email -event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.