Botez familia Cobilinschi, mai 2022

Petrecerea de botez, primul eveniment al copilului tau, primul lui contact cu toti cei apropiati, este un eveniment cu o incarcatura emotionala puternica.

Atat slujba religioasa, cat si petrecerea de botez, vor ramane in amintirea voastra si a invitatilor, iar locatiile alese vor juca un rol important in crearea unui eveniment cu adevarat special si memorabil.

Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse reprezinta o adevarata bijuterie ahitecturala si culturala, fiind prima constructie eclectica construita in anul 1881, dupa planurile celebrului arhitect, Alexandru Savulescu.

Familia Cobilinschi, si-a dorit pentru botezul fiicei lor, o locatie cu iz de poveste, iar cand au descopit palatul din inima capitalei, au stiut ca este locatia perfecta pentru petrecerea la care visau.

 

Tematica evenimentului s-a potrivit perfect cu interioarele elegante ale Palatului Noblesse, imbracate in culori si lumini calde, unde totul este amenajat intr-o armonie perfecta.  

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email -event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.