Biblioteka Hub

Biblioteka-Hub este un spațiu dedicat cursurilor, conferințelor, workshop-urilor și trainingurilor. Reprezintă un concept urban, în stil industrial realizat de Studio Insign, în care se păstrează cărămida originală a clădirii de la 1881, fiind adusă la cele mai înalte standarde prin lucrările de consolidare, restaurare, dotările tehnice de încălzire în pardoseală, aport de aer proaspăt și aer condiționat. Un detaliu care conferă un plus de originalitate spațiului este reprezentat de plafonul de sticlă de deasupra încăperii, susținut de o structura metalică foarte rezistentă.

Biblioteka – Hub este compusă din două încăperi, o camera principală și o cameră secundară ce servește drept spațiu de bar, pentru partea de catering. Suportul logistic oferit este de cea mai înalta calitate, sala fiind prevăzută cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet WI-FI și sistem de sonorizare performant. Aceasta dispune de 2 intrări, una din interior și una din exterior, cea de-a doua ducând direct către terasă Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, un spațiu generos și relaxant, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului. În ceea ce privește capacitatea, spațiul este adaptabil în funcție de tipul evenimentului.

Astfel, la masă se pot așeza circa 30 de persoane, în formulă de evenimente tip cocktail pot fi aproximativ 80-100 de persoane, iar tip conferință 40-45 de persoane.

Toate produsele folosite la designul Biblioteka – Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, plăcile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari și renumiți producători de obiecte de design interior, care se regăsesc în portofoliul Noblesse Interiors.

Te invităm la palat să descoperi această superbă și versatilă amenajare!

Trimite solicitare

*toate campurile sunt obligatorii