Aparitii Presa

Aparitii Presa - la Palatul Noblesse

UNICA- ședință foto

Interioarele versatile ale Palatului Noblesse au fost întotdeauna preferate pentru ședințe foto. De această dată, revista Unica a optat pentru sala Baroque, bijuteria palatului, sala Regent și Florence. Fotografiile emană eleganță, stil și originalitate. Revista Unica, editia de decembrie 2018 Stilist: Irina Hartia Foto: George Pruteanu Make-up & hairstyle: Raluca Craciun Model: Ianca Anghelus (Attitude Models) ..

0,00 lei

Palatul Noblesse- sedinta foto Ilinca Vandici pentru Viva

Ilinca Vandici, cunoscuta vedeta a realizat un pictorial foto in incaperile fastuoase ale Palatul Noblesse pentru revista Viva. „Urcand scarile Palatului Noblesse, cladire veche de 133 de ani, Ilinca trebuie sa se fi gandit, fie si o secunda,cat de frumoasa ar putea fi o nunta intr-un loc ca acesta. Daca deschizi ziarele si citesti despre noua ei posibila relatie, s-ar zice ca Ilinca deja si-a ales rochia de mireasa si secasatoreste maine. Cu nunta nu se grabeste, insa roc..

0,00 lei

Noblesse Palace Lifestyle Fair

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace lansează cel mai nou concept de târguri de lux: Noblesse Palace Lifestyle Fairs În perioada 22 septembrie – 23 decembrie 2016, Palatul Noblesse te invită la o serie de evenimente speciale: Noblesse Palace Lifestyle Fairs. Renumite branduri de lux își vor prezenta produsele și serviciile într-o clădire mare și impunătoare, așezată pe o străduță veche chiar în centrul plin de forfotă al Bucureștiului. În interiorul Palatului Noblesse, a..

0,00 lei

Interviu – Business24

Translatia de la resedinta boiereasca specifica sfarsitului de secol 19, catre Palatul Noblesse – Centrul de Arta si Evenimente din inima Capitalei contemporane, sta la baza titlului simbolic atribuit interviului dat de CEO-ul Grupului Noblesse, doamna Loredana Preda, revistei Business24. Detaliile sinuoase asociate acestei experiente inedite, precum si ideologia care a stat la baza intregului proiect se pot regasi in cadrul acestui dialog care transcede dincolo de ideea u..

0,00 lei

Interviu The Roumania Journal

Un foarte interesant articol despre „aventura” Noblesse: In an exclusive interview to „Romania Journal”, Mrs. Loredana Preda told us about the inward significance of her business, from the very beginning till now, when a beautiful luxury design story became a growing business comprising four brands, which are increasingly revolving around the cultural value concept. How much passion Mrs. Preda and her team put in all the group’s projects can be visible right in their pr..

0,00 lei

FAMOST- Stil de viata

„Cum cele mai frumoase lucruri se intampla la palat, fiecare incapre a fost amenajata pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfectionare. In salile decorate in diferite stiluri, precum classic, luxury sau industrial design, oricare dintre evenimente se va transforma intr-o experienta unica, memorabilia, care te va ajuta sa impresionezi audinta sa iesi din tipare. Toate incaperile sunt dotate cu echipament..

0,00 lei

Articol WALL-STREET

Jurnalistii de la Wall-Street au scris un articol despre birourile Grupului Noblesse, care includ si biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, acestea sunt amplasate la demisolul Palatului Noblesse. Articolul descrie povestea edificiului din strada Sfintilor nr.7, detalii despre stilul si amenajarea spatiului de la demisol cat si aspecte legate de coordonata isorica a acestuia. Casa construita de arhitectul Alexandru Savulescu in 1881, este unul dintre pri..

0,00 lei

Articol Radu F. Constantinescu

Suntem obișnuiți să ne adaptăm. Poate prea mult. Bucureștenii, de exemplu, sunt perfect adaptați la gri. Îl mai contestă cu un  pic de “verde de parc”, dar cam atât. Suntem obișnuiți să vedem case vechi și să ne gândim „ce s-ar putea face din ele”. De cele mai multe ori când nu sunt ale noastre. Călătorim. Roma, Amsterdan, Barcelona și așa mai departe până în orașele medievale din Belgia. Unde totul e frumos, întreținut, dichisit. Am vrea să fie așa și la noi, dar dacă ..

0,00 lei

Articol Cariere Online

„Mark Twain spunea ca cele mai importante doua zile din viata noastra sunt: ziua in care ne-am nascut si cea in care aflam de ce… Cu siguranta pentru Loredana Preda, ziua in care a inteles, cu adevarat, de ce s-a nascut a fost cea in care a facut sa… renasca una dintre cladirile-nestemate ale Bucurestiului. Devenita, cu multa ambitie, dublata de originalitate si imaginatie, un mic palat din Micul Paris: Palatul Noblesse. Pe strada Sfintilor din Bucuresti, la numarul 7… ..

0,00 lei

Articol Business Woman

O oază de stil în centrul Bucureştiului Clădire monument istoric ce întâmpină oaspeţii încă din 2014, Palatul Noblesse oferă de fiecare dată, o călătorie sofisticată în trecutul său pasionant. Distinsele sale încăperi, reprezintă o experienţă în universul stilului autentic, unde au loc cele mai cosmopolite şi eclectice evenimente din Bucureşti. Cele 17 încăperi, proiectate şi amenajate de către Studio Insign şi Noblesse Interiors, oferă un cadru prestigios pentru orice ..

0,00 lei

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)