TEILOR lansează colectia "The Exceptional" la Palatul Noblesse

Lanțul de bijuterii de lux Teilor a lansat la inceputul lunii aprilie 2022, The Exceptional, o colecție de piese unicat, bijuterii încrustate cu diamante și pietre prețioase care ajung la peste 1.000.000 euro.

Aceasta colectie emblematica, a fost lansată în cadrul a trei evenimente care au fost gazduite de Palatul Noblesse. Într-o atmosferă aparte, personalități din diferite domenii de activitate au explorat definiția excepționalului, în toate formele sale.

Interioarele rafinate si elegante ale palatuolui au completat perfect experienta acestor evenimente pline de surprize inedite pentru invitati.  

PALATUL NOBLESSE este un univers fascinant, unde s-a reinviat o lume apusa si care ne transpune in farmecul si eleganta nobila a secolului trecut, aducandu-ne totodata in prin plan valori si fapte actuale.

Decorul mesei, meniul sofisticat, selectia de vinuri impreuna cu explicatiile somelierului, momentul artistic sustinut de soprana Irina Baiant acompaniata de Xenti Runceanu la pian si nu in ultimul rand, dezvaluirea noii colectii de bijuterii, au facut ca toate cele trei evenimente sa fie cu adevarat exceptionale.

Lansarea colecției The Exceptional a fost totodată ocazia cu care Teilor a prezentat noua sa platformă de comunicare, The Exceptional You. Prin intermediul ei, brandul își propune demararea unei conversații interesante, oneste și deschise, provocându-le pe membrele comunității Teilor să răspundă la întrebarea: ce înseamnă să fii unică, în adevăratul sens al cuvântului, dincolo de prejudecăți și stereotipuri?

“The Exceptional You a fost o provocare pentru fiecare dintre noi. Rezultatul este un concept de comunicare ce aduce în centru autenticitatea, vulnerabilitatea, curajul, dar și atitudinea cu care răspundem provocărilor, prejudecăților sau stereotipurilor. Fragmente ale excepționalului sunt interconectate cu diferute aspecte din viețile noastre. Mai mult decât atât, inspirația a fost colecția The Exceptional, ce reflectă, de fapt, mesajul întregii campanii: acela că fiecare femeie este unică prin toate calitățile care o compun și care i-au șlefuit caracterul.”, a povestit Andreea Bîrlădeanu, Marketing Manager @TEILOR.

Palatul Noblesse se dovedește a fi alegerea ideala pentru evenimente corporate inedite si de aceasta data. Acest spațiu dedicat eleganței clasice, impunător și fascinant prin fiecare detaliu architectural si unde tehnologia modernă este integrată perfect, va sta la dispozitie. In plus, venim in intampinearea nevoilor dumneavoastra cu o serie de servicii suplimentare de organizare precum: design de eveniment, servicii de catering, entertainment, hostess, etc..

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui eveniment corporate la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email - event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.