Marketing Masterclass in Bibliotek Hub

Mihaela Muresan a organizat luna trecuta in Biblioteka Hub a Palatului Nobleese un Marketing Masterclass adresat celor care isi doresc sa își îmbunătățească activitatea de marketing și să învețe cum se trasează firul roșu de la strategie la execuție.

Pe parcursul celor 3 zile de curs, participantii au descoperit ce înseamnă o strategie de marketing și cum susține aceasta o afacere, despre cum se împletește cu strategia de branding și mai apoi cum ajunge sa fie implementată prin comunicare și promovare.

Mihaela a ales Bibliotek Hub deoarece este un spatiu inedit care ofera tot suportul logistic pentru sustinerea unui workshop, sala fiind prevazuta cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet WI-FI și sistem de sonorizare performant.

Spatiul reprezinta un concept urban, realizat in stil industrial-design, iar toate produsele folosite la designul Biblioteka - Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, provin de la unii dintre cei mai mari si renumiti producatori de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul Noblesse Interiors.

Te invitam sa descoperi Bibliotek Hub, un spatiu ideal pentru cursuri, ateliere si workshop-uri.