Botez Vis de iarna, ianuarie 2022

Petrecerea de botez se numara printre evenimentele cele mai incarcate de emotie si bucurie.

Desi in general astfel de petreceri sunt mai restranse, de multe ori se poate intampla ca petrecerea de botez sa capete aceeasi amploare ca si nunta. Organizarea unui botez necesita la fel de multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cazul oricarui alt eveniment.

In cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat in detaliu, de la decorarea si amenajarea salilor pana la alegerea meniului de mancare si bauturi conform preferintelor clientilor nostri.

Daca in cazul petrecerii de nunta timpul pentru organizare este destul de mare, in cazul botezului multe mamici prefera sa inceapa pregatirile dupa venirea bebelusului pe lume, asadar timpul este limitat. Cu ajutorul echipei noaste de specialisti intregul proces de organizare nu va fi doar rapid, ci se va dovedi o placere si o bucurie.

Palatul Noblesse, o locatie plina de istorie, cu interioare grandioase si elegante care te transpun in atmosfera vremurilor de alta data, a balurilor sofisticate si a seratelor, este locul ideal pentru evenimente speciale, cu adevarat memorabile.  Acesta poate gazdui evenimente intime, cu 20 – 30 de invitati, dar si evenimente mai mari, capacitatea maxima fiind de 100 de persoane.

Familia Popescu si-a dorit pentru botezul celui de-al doilea lor baietel, o petrecere intima, ca un vis de iarna. Acestia au visat la un decor feeric, iar impreuna cu Idyllic Events, partenerii nostri, am reusit sa le depasim asteptarile.

In ceea ce priveste meniul, acesta a fost personalizat in intregime conform preferintelor clientilor, iar preparatele rafinate si savuroase pregatite de Pastel Lab au impresionat invitatii.  


Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email -event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.