Sedinte Foto Comerciale

Traim intr-o lume dominata de vizual, iar modul de prezentare al produselor si serviciilor este o componenta esentiala in pozitionarea brand-ului tau. Pune-te in valoare si alege un cadru elegant, rafinat, ce inspira calitate si stil. Poti opta pentru una sau mai multe dintre cele 18 incaperi amenajate in stiluri diferite, astfel incat sa poti alege varianta ideala pentru conceptul pe care il doresti pentru shooting-ul tau! Previzualizeaza spatiile pe care le oferim in sectiunea Descopera Palatul sau contacteaza-ne pentru o viziona locatia.

Solicita Oferta!

Sedinte Foto Comerciale la Palatul Noblesse - Lifestyle Palace

Sedinta-foto-Catalog-Ghidul-Miresei-2

Palatul Noblesse este locatia ideala pentru sedintele foto profesioniste. Saloanele exclusiviste ofera cadre originale si unice celor ce vor isi puna in valoare produsele si creatiile. Va prezentam cateva imagini realizate la Palatul Noblesse pentru pictorialul Andreei Balan in catalogul Ghidul Miresei.

Girls-Fashion-Boutique-by-Luiza-Willems-Noiembrie-2016-1

Palatul Noblesse este o locatie ideala pentru sedintele foto profesioniste. Saloanele exclusiviste oferă cadre originale și unice celor ce vor isi puna in valoare produsele si creatiile. in apropierea sarbatorilor de iarna, Luiza Willems a ales locatia noastra pentru a realiza o serie de imagini deosebite pentru seturile mama-fiica sau mama-fiu.

casa-de-moda-Diolastilis-noiembrie-2015-14

Eleganta si croielile perfecte sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeaza creatiile semnate de designerii casei de moda Diolastilis din Brasov. Reprezentantii brand-ului romanesc cu o vechime de peste 20 de ani au ales salilele Palatului Noblesse pentru organizarea unei sedinte foto pentru colectia primavera-vara 2016. Astfel, tull, dantela, matase si voaluri diafane alaturi de…

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: